322215
Book
In basket
Napisana przez Piotr Bikonta książka poświęcona kuchni Żydów polskich. Piotr Bikont, reżyser, dziennikarz i krytyk kulinarny, kreśli w tej niezwykłej, bogato ilustrowanej książce wizję kuchni żydowskiej, dostosowanej do wymogów i gustów współczesnego odbiorcy. Oprócz przepisów na cenione przez smakoszy na całym świecie potrawy, czytelnik znajdzie tutaj także wiele cennych informacji na temat kultury i historii Żydów. Atutem książki jest jej wyjątkowa szata graficzna.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. W_162436 (nr inw. 162436) (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. C 641.5 (nr inw. 167913) (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeksy.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again