Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Publikacje dydaktyczne
(3)
Dostępność
wypożyczone
(3)
Placówka
Wypożyczalnia Główna (Kościuszki 6)
(3)
Autor
Procner Aleksandra
(3)
Flis Krystyna
(2)
Rok wydania
2000 - 2009
(3)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(3)
1945-1989
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Szkoły średnie
(3)
Temat
Gastronomia
(3)
Technologia żywności
(3)
Towaroznawstwo
(3)
Żywność
(3)
Gatunek
Podręcznik
(3)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(3)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. W_11069.A (nr inw. 11069) (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. W_11070.A (nr inw. 11070) (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. W_11068.A (nr inw. 11068) (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej