Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Główna (Kościuszki 6)
(1)
Filia nr 1 (Zielona 40)
(1)
Autor
Olszewski Adam
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Temat
Mięso
(1)
Rzeźnictwo
(1)
Gatunek
Podręczniki
(1)
1 wynik Filtruj
Pozostałe zbiory
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsa. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo - Techniczne, 2002. - 363,[3]s.,[24]s. tabl. kolor. : fot., rys., ; 24 cm.
Gatunek
Symbol UKD (080)
637.5+664.8/.9](07)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W_127272 (nr inw. 127272) (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63C (nr inw. 35586) (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej