Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna (Kościuszki 6)
(1)
Autor
Olszański Tadeusz (1929- )
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Kucharstwo
(1)
Kuchnia węgierska
(1)
Obyczaje
(1)
1 wynik Filtruj
Pozostałe zbiory
W koszyku
Nobel dla papryki : kuchnia węgierska / Tadeusz Olszański. - Wyd. 3. - Warszawa : "Watra", 1984. - 165, [3] s. : rys. ; 12 x 17 cm.
(Kuchnie Różnych Narodów)
Symbol UKD (080)
641.5.021+64.024.3/.5:392](439)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. W_66659 (nr inw. 66659)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej