Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Dostępność
dostępne
(6)
Placówka
Wypożyczalnia Główna (Kościuszki 6)
(1)
Filia nr 2 (Kilińskiego 8a)
(1)
Filia nr 5 (Karadzica 1)
(1)
Filia nr 7 (Piaska 5)
(1)
Filia nr 9 (Orzechowa 5a)
(1)
Filia nr 10 (Borowicka 3)
(1)
Autor
Kączkowski Jerzy
(2)
Kączkowski Jerzy (1925-2004)
(2)
Rok wydania
1990 - 1999
(4)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Biochemia
(4)
Żywność
(4)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. - Wyd. 11. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1996. - 352, [4] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Symbol UKD (080)
577.1:63+664](075.8) 55/57
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 55/57 (nr inw. 10287) (1 egz.)
Brak okładki
Pozostałe zbiory
W koszyku
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. - Wyd. 11. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1996. - 352, [4] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Symbol UKD (080)
577.1:63+664](075.8)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W_106374 (nr inw. 106374) (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57 M (nr inw. 43888) (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57 (nr inw. 165964) (1 egz.)
Brak okładki
Pozostałe zbiory
W koszyku
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. - Wyd. 11 dodruk. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1998. - 352, [4] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Symbol UKD (080)
577.1:63+664](075.8)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57 (nr inw. 38173) (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski. - Wyd. 11. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1996. - 352, [4] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Symbol UKD (080)
577.1:63+664](075.8) 57
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57 (nr inw. 26817) (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej