Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 5 (Karadzica 1)
(1)
Autor
Burbianka Maria
(1)
Burzyńska Halina
(1)
Pliszka Anna
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
Temat
Mikrobiologia
(1)
Żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Pozostałe zbiory
W koszyku
Mikrobiologia żywności / Maria Burbianka, Anna Pliszka, Halina Burzyńska. - Wyd. 5 popr. i unowocześnione. - Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1983. - 539, [1] s. : fot., rys. ; 25 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 (nr inw. 131197) (1 egz.)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej