322216
Availability:
There are copies available to loan: sygn. W_141996 (nr inw. 141996) (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 66 (nr inw. 57556) (1 egz.)
Notes:
General note
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Całość pod red. Zdzisława E. Sikorskiego.
Wg metryki książki: Wyd. 5.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Target audience note
Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again